Kunstenaar, maker, buurtbewoner? Vanaf nu verwelkomt Cas-co je in het open atelier, een ruimte van 23m2 in maakleerplek. Het atelier is er voor iedereen die nood heeft aan een ruimte voor een artistiek, creatief of kunsteducatief project. Denk aan: een fotoshoot, de creatie van een installatie waar je thuis geen ruimte voor hebt, een workshop kintsugi of een socio-cultureel project met jongeren.

Met het open atelier willen we tegemoet komen aan de ruimtenood voor individueel artistiek werk én nieuwe verbindingen genereren tussen Cas-co, maakleerplek en de nabije omgeving. Het atelier bevindt zich op gelijkvloers van het labogebouw, in het hart van de maakleerpleksite, aan de Vaartkom in Leuven. maakleerplek wordt verder ‘bewoond’ door jonge start-ups, sociale ondernemingen, individuele kunstpraktijken, artistieke projectresidenties, et cetera.

Het open atelier kan gehuurd worden voor minimaal één dag en maximaal drie weken. Het is in eerste instantie bestemd voor particulieren en kleine organisaties die een plek zoeken voor een creatief project, een experiment of éénmalige workshop. De prijs wordt bepaald naargelang de leeftijd van de gebruiker (jongeren of volwassenen) en het doeleinde van het project (lucratief of niet-lucratief). Daarnaast is er een sociaal tarief beschikbaar. 

 jongerenvolwassenworkshopssociaal tarief
per dag132050openatelier@cas-co.be
per week80110200
per drie weken

Contact open atelier:
Sammy Ben Yakoub
openatelier@cas-co.be
0485 35 96 31

Reserveren

Reserveren

Misschien ook iets voor jou