Heb je goesting in morgen en wil je die goesting doorgeven?

Kom op 16-18 september naar het Impact festival in maakleerplek en laat je verrassen door een artistiek en cultureel aanbod vol impact! Net zoals de vorige edities willen we jong en oud inspireren en tonen hoe we het (dagelijks) leven impactvol(ler) kunnen maken. Wat betekent impact? En hoe en waar kan je zélf impact maken? We gaan er samen naar op zoek!

Verbinding

Het overkoepelende thema van Impact festival 2022 is verbinding. Het hele event, zowel de tentoonstelling, als het eten en drinken, de muziek, de andere randanimatie, staat in het teken van verbinding. Wat is verbinding? Wanneer ontstaat verbinding of vindt verbinding plaats? Wat gebeurt er als er verbinding is en wat als het ontbreekt? Dit verkennen we samen tijdens het festival.

Tentoonstelling

Tijdens het Impact festival staat er een interactieve tentoonstelling centraal die duurzame thema’s op een frisse manier vertaalt. Hier stellen kunstenaars, makers en denkers hun impactvolle creaties tentoon.

Openingsavond op 16-9

Vrijdag 16-9 openen we “Impact festival x maakleerplek” met een heuse openingsavond in maakleerplek.

Op het programma vrijdagavond staan het panelgesprek “Make sustainability great (again)”, waarin 4 panelleden hun input geven over hoe we duurzaamheid toegankelijker en breder gedragen kunnen maken, én rondleidingen door de unieke tentoonstelling. We bieden ook heerlijke hapjes & drankjes aan, babbelen bij met elkaar en dansen tot een kot in de nacht in de oude graansilo’s van Stella Artois. Da’s een once in a lifetime opportunity want op het einde van 2022 trekt maakleerplek uit de silo’s en huist ze volledig in in de Molens Van Orshoven.

Programma

17u00 | Opening deuren + rondleiding tentoonstelling

18u15 | Welkomstwoord

18u30 | Panelgesprek “Make sustainability great (again)” met

• Robin Ibens (oprichter + CEO Shaved Monkey)

• Britt Buseyne (oprichtster Sustainababbels)

• Katrien Rycken (directrice Leuven 2030)

• Yolan Gielen (oprichter Impact festival)

met Marieke Dobbelaer (pionier maakleerplek) als moderator

19u45 | Receptie met walking dinner + rondleiding tentoonstelling

• Muziek door Chillin & Sippin

20u30 | Verplaatsen richting silo’s voor (gratis) feestje met Chillin and Sippin!

𝗟𝗜𝗡𝗘-𝗨𝗣 >
20u30 – 21u30 → DJ Rex van Brake-Out
21u30 – 22u30 → Rulo b2b Plafon (Jack De Boever)
22u30 – 23u15 → Don Davalos
23u15 – 01u00 → thans b2b Krassn (aka Hannah Schaevers & Kasper Bogaert)
01-00 – 03u00 → Rulo b2b Plafon (b2b Krassn)

Meer info over feestje: https://fb.me/e/6U2W3KsDg

Inkom

Vrije bijdrage. Inschrijven verplicht via https://forms.gle/GSDXFs3Zt6i4E7haA. Indien je je hebt ingeschreven maar niet opdaagt, vragen we een no-show-up fee van €20.

» Dit initiatief is een gemeenschappelijk initiatief van Impactleuven, maakleerplek en Sthilo vzw. Impactleuven tracht duurzaamheid laagdrempeliger te maken. maakleerplek is dé plek om al makende te leren in Leuven en houdt hun langverwachte openingsfeest met dit festival. Sthilo is tenslotte de overkoepelende organisatie boven het High Tech Lab, Low Tech Lab en de Steam Studio in maakleerplek.

Met werecircle als partner

Check hier de laatste updates:
facebook.com/impactgeeftgoesting
instagram.com/impact_leuven/Misschien ook iets voor jou