Ben je een jonge creatieve geest die ernaar verlangt om je innovatieve ideeën tot leven te brengen? Duik in de wereld van uitvindingen bij het Young Maker Lab, waar nieuwsgierigheid, samenwerking en praktijkervaring samenkomen. Hier krijg je de kans om te leren van een diverse groep mede jonge makers, en gebruik te maken van geavanceerde tools zoals 3D-printers en lasersnijders om je ideeën te verwezenlijken. Bij het Young Maker Lab krijgt jouw creativiteit alle ruimte en zet je ideeën om in tastbare uitvindingen. Sluit je aan, verbreed je kennis, en begin vandaag nog aan jouw unieke uitvindersreis bij het Young Maker Lab!

Het Young Makers Lab is vernamelijk bedoeld voor jongeren tussen 12 en 18 jaar, maar iedereen – ook ouders, leerkrachten en andere geïnteresseerden is welkom!

**PRIJS**

Voorlopig is het Young Maker Lab gratis, maar we werken aan een betalende formule om het op termijn draaiende te kunnen houden.

Tijdens het Young Makers Lab is het gebruik van machines inbegrepen zodat makers naar hartenlust kunnen experimenteren, en fouten maken!

**INSCHRIJVING**

Wil je komen meedoen en heb je vragen?    Stuur een mailtje naar YML@maakleerplek.beMisschien ook iets voor jou